31 Mart 2007 Cumartesi

Milchmomente



Frenchknicker'den "Milchmomente"
Bolca süt ve mısır gevreği için ne güzel bir kase :)

Sana kek yaptımmm


Minik tatlı cupcakeler, pastalar ve kek dilimleri bu kez mideye indirmeniz için değil, onlar parmağınızda taşımanız için birer yüzük...

30 Mart 2007 Cuma


Japon yapıyo anacım...:P

29 Mart 2007 Perşembe

H&M-Designed by Madonna

"H&M" Madonna’nın tasarımlarını "Designed by Madonna" markası altında 22 Mart'tan itibaren mağazalarında satışa sundu. H&M Web sitesinden tüm kolleksiyona ulaşabilirsiniz.

Kirsten Dunst




W. Dergisi'nin nisan sayısı için Craig McDean tarafından çekilen Kirsten Dunst fotoğrafları...Kirsten'ın saçlarına bayıldımmmm.

28 Mart 2007 Çarşamba

Luxeville





Harika, ilham verici ve fonksiyonel tasarımları bulduklarını söyleyen Luxeville'ciler harika tasarımın hayatı çok daha iyi hale getireceğine inanıyorlar. Biz de onaylıyoruz...

J.Crew


Özellikle elbiseleri harikaaa :)

The Art Institute of Chicago


Koleksiyonu görebilmeniz için ilgili link

Knitch


Örgüden hoşlananlar için adresimiz : shopknitch.com

27 Mart 2007 Salı

Charlotte Ronson




Banu Taylan Tasarım Dükkanı





Kimmiş bu Banu Taylan?
"-Kendi kendime saatlerce çizermişim kağıtlara, milaj kağıtlarına bile; annem terzi benim
Kablolarla, tellerle oynardım ben; babam elektirik teknisyeni
-Gülliver’den o kadar etkilendim ki, bahçede küçük insanlar bulduğum hayalini kurardım hep. Evdeki gömme dolap yüzünden hep kabus görürdüm. Bir de baktım ki Sinekliler hikayelerini yazarken gömme dolap canavarları yaratmışım.
-Lisede, okula giden yürüyen yollar hayal ederdim.
-Çok çalıştım, çok çizdim, Hacettepe Üniversitesi Güzel Sanatlar Fakültesi Grafik Ana Sanat Dalı’nı kazandım.
-Deniz yoktu 1970 yılında doğduğum şehir Ankara’da.
-İstanbul’da olmak hala filmde gibi hissettiriyor bana, denizdeki gemileri, karga sesleri, gülen martıları ve yaşanmışlığıyla.
-Okurken matbaalara gittim öğrenmek için nasıl basılıyor diye yazılıp çizilenler.
-1993 yılında mezun oldum.
-Grafik Tasarımcı olarak çalışmaya başladım.
-illüstrator olmak istedim ve Koza Davetiyeleri’nde çalışmaya başladım.
-freelance olarak animasyon yaptım.
-Hikayeler yazıp çiziyordum yollarda yürürken. Bir sergi açmak istersem, bir hikayenin kocaman çizimleriyle sergisini açmak olurdu diye düşünmüştüm.
-Yıllar sonra 2003 yılında bir dünya ortaya çıktı. Sinekliler. 23. günümüz sanatçıları sergisine katıldım. Başarı ödülü verdiler, üzerinde bir baykuş duran.
-Telden böcek heykelleri, telden melekler, rendeden robotlar, oyuncak figürler, bez bebekler, periler, slikondan tek gözlü canavarlar atölyemde yaratıp ürettiklerim.
Aşık Öyküler dizisinde “Aşk illeti” isimli hikayesi Okuyanus yayınlarında, “Sonsuza Kadar” en ki li dergi Derki’de yayınlandı.
-rendeden robotlar yaptım kardeşim yanan sönen ışıklar yaptı onlara"

24 Mart 2007 Cumartesi

Nordstrom


Revaçta ne var ne yok merak ediyorsanız adresiniz: Nordstrom

22 Mart 2007 Perşembe

Walter Martin & Paloma Muñoz





Walter Martin ve Paloma Muñoz' un muhteşem işlerini bu sitede görebilirsiniz.

20 Mart 2007 Salı

Tasarımcılar bu çantaları yaratırken belki de korku filmlerinden ilham almışlardı. Siz ne dersiniz? :)

Çocuğunuzu aşağıdaki çantayla yalnız bırakmayın:P





16 Mart 2007 Cuma

Perfect pictures for an imperfect world


l'image parfaite
Video sent by kaya666

Shawn Lovell Metalworks


Böyle bir yatak, uygun duvar kağıdı ve doğru ışıkla yaratacağınız yatak odanızda iki şık arasında sıkışıp kalırsınız: uyumak veya uyanık kalıp manzarının tadını çıkarmak .
Adresimiz: slmetalworks

wallpaperfromthe70s


Evinizi baştan yaratacak, misafirlerinizin soluğunu kesecek duvar kağıtları için adresiniz: "wallpaperfromthe70s"

Unless






Yeni Zelanda' lı tasarımcıların ortak platformları: Unless sitesi...

Masha D'yans

14 yaşında Rusya'dan Amerika'ya taşınan Masha New York'da Güzel Sanatlar eğitimi almış, Senior Art director olarak reklam ajanslarında çalıştıktan sonra asıl gönlünde yatanın illüstrasyon olduğuna karar verip sevdiği işi yapmak için 2002'de kendi şirketini kurup suluboya desenlerinden oluşan tebrik kartları yayınlamış. Bazı desenleri de ev tekstili ürünlerinde kullanılmış. Çizimlerinde moda, animasyon, kaligrafi, Japon sanatı, doğa ve Rus peri masallarından ilham aldığını söylüyor ve bence çooook tatlı çiziyor :)





Greener Grass Design






Dünya çapında 30'dan fazla tasarımcıyla çalışan Greener Grass Design'da aydınlatmalar, mutfak eşyaları, ev tekstil ürünleri, giysiler, çantalar, duvar süsleri, bebek eşyaları, bezden oyuncaklar, ev ve ofis aksesuarları yani türlü türlü şey bulabilirsiniz. Harika, işlevsel ve yalın tasarımlar. Özellikle aşağıdaki zeytinliği çok sevdim bi de o tuzluğun kırmızı turunculusu ben de var. Hıh :P

Braccialini

Braccialini en yüksek standartta el işçiliğiyle nefis çantalar, ayakkabılar, küçük deri eşyalar, erkekler için aksesuarlar üreten bir İtalyan firması. Ürünler daha çok deri üzerine ama kadife, işlemeli kumaşlar ve ipek de kullanılarak renkler ve biçimlerin de ustaca kullanılmasıyla müthiş bir yaratıcılıkla en küçük detayına kadar işlenmiş. Özellikle salyangozlu, telefonlu, kurbişli ve vosvoslu çantalara bayıldımm!





Açılış

İnternet koridorlarında dolanırken karşımıza çıkan, sevdiğimiz, beğendiğimiz "şey"ler.... Arzu nesneleri... Giysiler, ayakkabılar, dekorasyon, kozmetik, parlak fikirler, online alışveriş, süper tasarımlar, onlar, bunlar, şunlar... Stylesalad yayında!