14 Mart 2009 Cumartesi

Tchibo internet mağazası


1949 Yılında kurulduğunda, postayla kahve satışı yapan Tchibo yıllar içerisinde ürün yelpazesini genişletip almış başını gitmiş... Almanya’nın en popüler 5 online alışveriş mağazasından biri olan Tchibo internet mağazası, şimdi Türkiye’de! 16 Şubat’ta yayına başlayan http://www.tchibo.com.tr/ adresinden Ev, Tekstil, Hediye, Mutfak, Dekorasyon, Ofis, Çocuk, banyo, Kahve kategorilerinde birbirinden güzel ürünleri satın alabilirsiniz.
Tchibo'da sürekli değişen temaların keyfini çıkarın! Sitede haftalık temaları kolayca takip edebilir, tema ürünlerini inceleyebilir, kaçırdığınız temalara ait ürünleri satın alabilir, hediye kategorisinden seçtikleri ürünler seçip sevdiklerinizi mutlu edebilir ve internet kullanıcılarına özel üyelik fırsatlarından da yararlanabilirsiniz.
Tematik ürünlerin yanı sıra Tchibo’nun eşsiz kahve seçeneklerine de ulaşmanız mümkün. Web sitesinin kahve bölümünde kahve ve kahve kültürü hakkında A’dan Z’ye merak ettiklerinizi öğrenebilir ve Tchibo kahve çeşitleri hakkında detaylı bilgiye sahip olabilirsiniz.

Ayrıca sitedeki E-katalog kutucuğuna mail adresinizi bırakıp ücretsiz Abone Olabilirsiniz.Tchibo e-Katalog aboneliğiniz sayesinde haftalık olarak değişen yeni tema ürünlerini inceleyebilecek, yeniliklerden ve gelişmelerden ilk siz haberdar olacaksınız!

2 yorum:

La Santa Roja dedi ki...

Her seferinde birinde görüp beğendiğim tasarımları alamamaktan yorulmuştum! Süper haber :)

Sunthing Special dedi ki...

Ben de kahvelerini alıp denemek istiyorum