24 Mayıs 2007 Perşembe

Cannes'da Türk pavyonunda bir resepsiyona katılan Nurgül Yeşilçay'ın ne elbisesini ne de ayakkabısını hiç mi hiç beğenmedim. Oysa geçen gün yaptığı röportajda kostüm konusunda Arzu Kaprol'la çalıştığını ve gündelik ve abiye kıyafetlerin yer aldığı dört bavulla Cannes'a gideceğini okumuştum. "Amacım, 'Ben de Cannes'dayım' demeden gizli kadınsılık sergilemek" diye konuşan Nurgül'ün diğer kıyafetlerini de görmek lazım tabi... Bence muhteşem güzelliğinin yanında başka bir seçimle Cannes'da parıltılar saçabilirdi. Cengiz Abazoğlu' nun da aynı fikirde olduğunu görünce yalnız olmadığımı anladım.



Yine de Adem'in Trenleri filminin galasında giydiği şu kıyafetten çok daha iyi olduğu kesin:P

4 yorum:

Deniz dedi ki...

O ne öyle :) Ademin Trenleri kıyafeti :) ama neyse sonradan giydiği sarı kıyafeti bir nebze öncekini gölgeliyor... "Ben de Cannes'dayım demeden gizli bir kadınsılık sergilemek" için pek yanlış bir kostüm. Pek yanlış bir saç modeli... Şöyle hafifce dalgalı saçlar, ve dümdüz bir siyah elbise o etkiyi yaratabilirdi. Ayakkabıları konusunda konuşmak bile istemiyorum :) Sanırım dört bavulun üçü havaalanında kayboldu... Kot bile giysen daha hoş dururdun Nurgülcüğüm... Eline sağlık sunthing, ayakkabısını görememiştim..

Adsız dedi ki...

Bu kadar duru güzelliği ve bir okadar da çarpıcı seksapelliği olan bir kadın kendini neden böyle rezil eder ve haketmediği kılıklara bürünür?Çok merak ediyorum yahu.
Hatası cem özerle evlenmekle başladı aynı hızla devam ediyor.
Ahh Nurgül ahhh.
İçimizden birine bile gelsen sana giyebileceğin doğru düzgün birşeyle ayarlardık valla ayol,dimi santinkçiiim;)
T.

Sunthing Special dedi ki...

Ahah çok güldüm yorumlarınıza, haklısınız valla :)
Tabi T.ciğim benim kına gecesi kıyafetini filan verirdim sevabına noolcak :P

SHOPKOLIK dedi ki...

inanamadim yani! sadeligiyle yeterince etkileyebilebilirdi halbuki. utandim bize boyle temsil etmesine....turkiye'de ne kadar acarsan o kadar sevap anlayisi avrupa'da gecmedigini anlamistir umarim. onu birakta modacimizmi dusunemedim...cik cik cik....